Besøg udstillingen om dansk verdensmålsarkitektur

Fra i dag og helt frem til den 23. august vises en landsdækkende vandreudstilling med en række nyskabende danske arkitekturprojekter i Svendborg Bycenter.
 
Gamle bygninger, der bliver genbrugt til nye formål. Nybyggeri af biobaserede materialer som træ, halm og strå, og nye lokale mødesteder og byudvikling, der kan hjælpe med at håndtere udfordringer med biodiversitet eller modstå voldsom regn og stigende havvand er blot nogle af de eksempler, du kan opleve i udstillingen, som er skabt af arkitektforeningen i anledning af Arkitekturåret 2023.
 
Udstillingen findes i stueetagen i centret, og det er helt gratis at besøge den.

Vi har også lavet vores egen lille udstilling

Vi vil gerne være åbne og transparente omkring de planer, som der er for centeret. Det gælder både omkring processen, men også om, hvad vi drømmer om at skabe.
 
Derfor har vi taget nogle butiksvinduer i brug og har designet nogle lækre illustrationer i vores udstillingsvinduer, som præsenterer dele af den transformation, der skal ske, når Svendborg Bycenter bliver til Tinghaveriet.
 
Det er en stor transformation, og det bliver noget helt andet, og meget mere end bare et bycenter. Det kan du ved selvsyn konstatere, hvis du går en tur i centret og kigger på vores udstillingsvinduer.
 
Vi glæder os til at fortælle meget mere om, hvad der skal ske med det go’e gamle bycenter. I de kommende nyhedsbreve kan du løbende få mere at vide om det arbejde, som teamet bag projektet  laver, og om de visioner, vi har for Tinghaveriet.
 
 
Tinghaveriet. Lad os mødes her!